Slaag voor de toets Jaarrekeninglezen

5 online lesavonden met extra oefenmateriaal en een unieke "No cure No Pay "slagingsgarantie. De prijs? Belachelijk laag!

Toetsgericht les

Vijf avonden les van een zeer ervaren docent. Onderwijs dat volledig is gericht op het behalen van de toets.

No Cure No Pay

Wij zijn er van overtuigd dat ons systeem werkt en dus niet slagen = niet betalen! Je betaalt alleen als je bent geslaagd.

Oefenmateriaal

Je krijgt toegang tot onze DLO met honderden vragen. Per onderwerp gerubriceerd!

Video's

Wil je zien hoe onze docent de toetsen maakt? Erik heeft 4 video’s gemaakt van de laatste 4 toetsen.

Vind jij jaarrekeninglezen ook een lastig vak?

Dan bevind jij je in goed gezelschap. Voor een hoop stagiaires geldt dat zij dit vak als het lastigste vak van de beroepsopleiding ervaren. Dat een voldoende een overwinning is. 

Wij helpen al jarenlang stagiaires om het vak te behalen. Met belachelijke goede resultaten. Onze methode is geen rocket science. Het is zelfs niet spannend. Maar het werkt wel! Hoe? Doordat jij gestructureerd aan de slag gaat met de beste hulpmiddelen. Je krijgt les van een deskundige docent die zelf jarenlang advocaat is geweest. Daarbij krijg je toegang tot een online omgeving met oefenvragen en video’s. Er is maar één doel en dat is om jou te laten slagen!  

 

 

Benut jouw tijd zo effectief mogelijk

Speciaal in deze gekke tijd hebben wij een programma ontwikkelt dat rekening houdt met de verkorte voorbereidingstijd van de stagiaire. Met verkorte lessen en minder onderwijs. Ons programma begint exact een week voor de toets. Natuurlijk ga je niet blanco de lessen in. Je hebt het al een keer voorbereid, maar hoe fijn is het als je in een hele korte periode extreem toetsgericht les krijgt. De lessen kan je nog eens nakijken maar je kan het ook herhalen door te oefenen, te oefenen en nog eens te oefenen met de vragen in onze DLO die speciaal op het onderwerp van de les zijn gerubriceerd.

Het grote geheim ben jijzelf! Als je de discipline kan opbrengen om de lessen voor te bereiden, echt te volgen en er vervolgens mee aan de slag gaat. Dan slaag je! Twijfel je nog? Voor deze cursus geven wij eenmalig een “No Cure – No Pay Garantie!

Wil jij slagen voor het vak jaarrekeninglezen?

hoor het van uw confreres

 

Uitermate tevreden over de extra lessen voor het vak jaarrekeninglezen. Gedreven, deskundig en alles gericht op het behalen van een gunstig toetsresultaat. Zeer aanbevolen!
Mandy Karelse

Advocaat, Solstad Advocaten

Na het volgen van bijlessen zit je veel beter in de stof. Je wordt op een hele prettige en praktische manier klaargestoomd, waarbij de docent er alles aan zal doen om je comfortabel en met veel vertrouwen het tentamen in te laten gaan.De docent heeft veel ervaring op het gebied van tentamentrainingen voor de Beroepsopleiding, waardoor hij precies kan aangeven wat je wel en niet goed moet kennen – iets wat na het volgen van de lessen van de orde meestal niet duidelijk is.
Ik kan het dan ook iedereen aanraden!
Rogier van Huussen

Advocaat, Kneppelhout

Voor echte examentraining moet je naar bijlesberoepsopleiding.nl. De combinatie van ervaring met lesgeven en weten wat de beroepsopleiding van ons wil, kennis van het civiele recht en jaarrekeninglezen, en het hebben van jarenlange praktijkervaring als advocaat maken hen tot de allerbeste (enige) in deze business. Hierdoor kan hij namelijk de koppeling maken van theorie naar praktijk. Hij laat de stof voor je leven door zijn talloze voorbeelden uit de praktijk die hij bij elk onderwerp geeft.Wacht niet tot de herkansing maar schuif al bij hem aan voor de eerste kans waardoor je zeker weet dat je het in één keer haalt!”
Mark van Diest

Advocaat, Nieuw Ebbingestraat

De No Cure No Pay Garantie is beschikbaar voor de mensen die zich uiterlijk voor aanvang van de eerste les inschrijven. Het aantal plaatsen is beperkt.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Inhoud en Lesschema webinars Jaarrekeninglezen

voorjaar 2020

22 Mei 19:00
De Jaarrekening deel 1
Deel 1 van Hoofdstuk 1 tot en met 7 inclusief het boekhoudgedeelte.
23 mei 19:00
De Jaarrekening Deel 2
Deel 2 van Hoofdstuk 1 tot en met 7. We gaan oefenen met lastige vragen over bijvoorbeeld het eigen vermogen.
25 mei 19:00
Balanstest, Kasstroom en Toelichten
Leer de balanstestvragen snel beantwoorden. Ook de vragen over de kasstromen worden inkoppers!
26 mei 19:00
Consolideren en Fiscale aangifte
We gaan aan de slag met deelnemingen, geconsolideerde balansen en de fiscale aangifte.
27 mei 19:00
Ratio’s en overige onderwerpen
We ronden af met de ratio’s en de overige onderwerpen van H14 en H16. Na vandaag ben je er klaar voor!
Gehele periode
Video’s en oefenvragen

Je hoeft niet meer op jacht naar oude vragen. Wij hebben alle oude toetsen per onderwerp ingevoerd. Wil je daarnaast kijken hoe Erik de toetsen maakt? Je treft het allemaal aan in onze eigen DLO waar jij toegang tot krijgt! 

Wil jij slagen?

Schrijf je nu in voor de vijf avonden onderwijs en krijg daarbij tegelijk toegang tot de oefenvragen en de video’s. Op de inschrijving zijn onze cursusvoorwaarden van toepassing. Die vind je onder de FAQ.

Effectiever kan je jouw tijd niet benutten. Vijf avonden lang toetsgericht onderwijs. Op het moment dat het jou uitkomt, oefen je de oefenvragen. Zonder enig risico! Want als je niet slaagt, hoef je helemaal niks te betalen. Eventueel helpen wij jou ook nog met de heroverweging. Een unieke garantie!

FAQ

Wat kost het?
Als je de toets haalt, betaal je € 187,–.
Wat houdt de No Cure No Pay in?

Dat is heel simpel. Als je de toets niet haalt, dan hoef je de rekening niet te betalen! Toon ons binnen veertien dagen de negatieve uitslag en wij crediteren de factuur. Wij versturen de facturen ook pas na de uitslagen!

Hoeveel avonden zijn er les?

Vijf! We beginnen op de vrijdagavond en gaan dan door op de zaterdagavond (tja..). Op de maandag, dinsdag en woensdagavond is er ook les. De lessen zijn zo ingericht dat je op de woensdagavond klaar moet zijn met alles. De donderdag kan je dan de hele dag nog benutten om te herhalen en vragen te oefenen.

HOE HOOG IS JULLIE SLAGINGSPERCENTAGE?
Belachelijk hoog. Dat heeft overigens meer te maken met de gestructureerde manier van studeren dan met de briljante lessen. Laten we daar namelijk niet overdrijven. Maar het systeem van – (1) voorbereiding, (2) lessen en oefenen, en (3) herhaling – dat werkt!
En als het toch misgaat, helpen jullie bij de heroverweging?

Natuurlijk! Het is een illussie om te denken dat iedereen  het haalt. Degene die het niet halen en waarbij een heroverweging een kans van slagen maakt, die gaan we daarbij helpen. 

Hoe ziet het oefenmateriaal eruit?

Ons oefenmateriaal is te vergelijken met de oefentoetsen. Precies dezelfde vragen. Sommige vragen ga je nooit meer fout doen omdat je die echt al een paar keer hebt gezien het bijzondere is ook dat de vragen per lesonderdeel zijn gerubriceerd. Ook daarvan zeggen we: dat werkt! De docent heeft daarbij een aantal toetsen gemaakt en de webcam laten meelopen. 

Kan ik de docent ook vragen stellen?

Jazeker! Tijdens de webinars kan dit in de chat. Op de donderdag wordt er een online classroom geopend en daar kan je “face to face” de vraag nog stellen aan de docent. De docent zal dan van 9 tot 17 .00 online zijn om vragen te beantwoorden in een online omgeving! Zoals het er nu naar uitziet zal er op de dag zelf een Zoom omgeving worden ingesteld waar de hele dag herhalingslessen worden gegeven en vragen gesteld kunnen worden.  

De van toepassing zijnde cursusvoorwaarden

Voorwaarden bij de cursus jaarrekeninglezen startende op 22 mei 2020

  1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst gesloten tussen enerzijds de besloten vennootschap Opus Business and Law bv , Hierna Opus, handelend onder de naam bijlesberoepsopleiding.nl, gevestigd en kantoorhoudende te Amsterdam, en anderzijds de cursist die zich inschrijft voor een door Opus Business and Law, hierna Opus, aangeboden – bovenstaande – cursus.
  2. De overeenkomst komt tot stand door inschrijving/registratie bij of opdracht aan Opus door de cursist en aanvaarding van deze inschrijving of opdracht door Opus.
  3. Opus levert de Dienst op basis van een inspanningsverplichting. Opus geeft geen garantie dat de Website en de Dienst te allen tijde en zonder onderbrekingen en/of storingen toegankelijk zijn. Opus is tegenover de cursist op geen enkele wijze aansprakelijk of schadeplichtig voor enige schade die voortvloeit uit of het gevolg is van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn of (tussentijds) uitvallen van de Dienst.De cursist is zelf verantwoordelijk voor de aanschaf en/of goede werking van de infrastructuur en deugdelijke telecomfaciliteiten (waaronder internetverbinding) die nodig zijn voor het gebruik van de Dienst.
  4. De cursus wordt gegeven in de vorm van webinars. Daarbij verkrijgt de cursist toegang tot digitale leeromgeving met oefenvragen en video’s.
  5. De betalingstermijn van de factuur bedraagt 14 dagen. Na het verstrijken van de betalingstermijn verkeert de opdrachtgever – in afwijking van artikel 6:82 BW en zonder dat daar enige aanzegging of sommatie voor nodig is – in verzuim. De factuur wordt pas verzonden als de examencommissie de uitslagen bekend heeft gemaakt.
  6. No Cure No Pay. De cursist is het bedrag ad € 187,– niet verschuldigd indien (1) binnen veertien dagen na de factuurdatum wordt aangetoond dat de toets jaarrekeninglezen niet is behaald, (2) en geen hulp gewenst is bij heroverwegingsprocedure en (3)alle webinars volledig zijn gevolgd. De statistieken van de webinarsoftware zijn wat betreft het laatste doorslaggevend. Op de veertien dagen termijn wordt geen uitzondering gemaakt.  

 

Wil jij slagen?

Schrijf je nu in voor de vijf avonden onderwijs en krijg daarbij tegelijk toegang tot de oefenvragen en de video’s. Op de inschrijving zijn onze cursusvoorwaarden van toepassing. Die vind jij onder de FAQ.